لیست اختراعات محسن صابري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 8
تاریخ ثبت: 1398/03/04
خلاصه اختراع:

دستگاه ريموت كنترل بيننده شمار سيمكارتي دستگاهي است كه با قصد دادن اطلاعات دقيق از تعداد بينندگان شبكه هاي تلويزيوني به صورت لحظه اي و آنلاين طراحي و ساخته شده است . اين دستگاه شامل قسمت ريموت (فرستنده )و يه قسمت مانيتورينگ(گيرنده ) مي باشد . طرز كار دستگاه به اين صورت مي باشد كه بيننده به محض انتخاب كانال مورد نظر كد مربوط به كانال انتخاب شده توسط مدار فرستنده كه در ريموت قرار دارد در بستر GPRS ارسال مي گردد و در قسمت بعد ديتاي ارسال شده توسط ريموت در سيستم گيرنده دريافت شده و به شماره به تعداد بينندگان اضافه مي كند و در نهايت تعداد بينندگان به صورت مانيتورينگ نمايش داده مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1390/08/11
مالک/مالکان: آقاي محسن صابري
تاریخ ثبت: 1390/08/11
مخترع/مخترعان: محسن صابري
خلاصه اختراع:

ساخت وسيله تبليغاتي سه وجهي گردان

تاریخ اظهارنامه: 1395/08/02
مالک/مالکان: جهاد دانشگاهي
تاریخ ثبت: 1395/08/02
خلاصه اختراع:

پژوهش حاضر استفاده از رنگدانه هاي توليدي قارچ موناسكوس پرپورئوس به منظور رنگرزي الياف پشم و ابريشم مي باشد. به اين منظور سويه در محيط كشت اختصاصي جامد به مدت 7 روز در حرارت 32 درجه سانتي گراد انكي باتور كشت داده شد. سپس به منظور تهيه پيش كشت، قطعه كوچكي از سلول هاي رشد يافته روي پليت به محيط مايع انتقال يافته و به مدت 4 روز در با دور همزن 200 دور در دقيقه و دماي 32 درجه سانتي گراد در محيط تاريك انكوبه گرديد. در مرحله بعد محيط پيش كشت (به ميزان 10 درصد محيط كشت) به فرمانتور 5 ليتري با دماي 32 درجه سانتي گراد و دور همزن 300 دور در دقيقه به مدت 4 روز منتقل گرديد. سلول ها از مايع محيط كشت بوسيله كاغذ صافي جداگرديده و مايع محيط كشت به طور مستقيم جهت مراحل بعدي رنگرزي استفاده گرديد. خامه هاي پشم و ابريشم بوسيله آلوم در شرايط اسيدي دندانه دار گرديدند در مرحله بعد رنگرزي در دماي 90 درجه سانتي گراد انجام گرديد و در مرحله نهايي ثبيت رنگ روي الياف با استفاده از آمونياك انجام شد، سپس بوسيله اسيد استيك الياف خنثي شده و با آب شستشو و رنگ اضافي خارج گرديد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/03/06
تاریخ ثبت: 1394/09/06
خلاصه اختراع:

در حال حاضر تمامي عمليات مربوط به برداشت، پالايش و خشك كردن گل زعفران به صورت دستي انجام مي پذيرد. اين كار باعث ايجاد چند مشكل مي شود. مثلا با وجود محدوديت زماني در برداشت و تميز كردن زعفران، انجام كارها به صورت دستي زمان زيادي مي گيرد. علاوه بر اين كارهاي دستي از ديدگاه بهداشتي مورد تاييد نيست. به همين علت زعفران ايران كه بهترين كيفيت زعفران هاي دنيا را دارد، بازار متناسب با خود را بدست نياورده است. دستگاه جداكننده تمام اتوماتيك ريشه كامل زعفران از گل، جهت اتوماتيك سازي مرحله بعد از برداشت و قبل از خشك كردن زعفران به كار مي رود. جداسازي ريشه زعفران به صورت دستي بيشترين آلايندگي را به وجود مي آورد. اين دستگاه بدون دخالت دست و به صورت كاملا اتوماتيك از يك سمت گل زعفران را از روي يك نوار نقاله دريافت كرده و از سمت ديگر ريشه كامل گل را تحويل مي دهد. ريشه كامل گل شامل كلاله (بخش قرمز رنگ) و دنباله (بخش سفيد رنگ) مي باشد. برخلاف دانش عمومي جامعه، دنباله گل داراي همان خصلت هاي كلاله مي باشد و از همان ارزش هاي غذايي برخوردار است. در ابتدا، اين دستگاه گل را از مكان دقيقي گرفته، سپس توسط تيغه هايي، تنها گلبرگ هاي آن را جدا مي كند. در مرحله بعد ساقه گل شكافته شده و ريشه از درون آن بيرون آورده مي شود. از آنجايي كه كار اصلي اين دستگاه در يك حلقه دوراني انجام مي پذيرد، لذا در هر لحظه قادر است ريشه 4 گل را به صورت همزمان درآورد. نكته مهمي كه وجود دارد اين است كه در اين دستگاه با وجود اينكه تمام لحظات ريشه تحت كنترل است، به هيچ عنوان فشاري بر ريشه وارد نمي شود. اين باعث مي شود كه ريشه بدست آمده بيشترين كيفيت را داشته باشد. همچنين پس از اتمام كار، دستگاه قادر خواهد بود ريشه را دسته بندي كند. از جمله مزاياي اين دستگاه مي توان به بهداشتي نگاه داشتن محصول، سرعت بالاي آن، وزن و حجم كم و قابليت استفاده براي عموم اشاره كرد. اين دستگاه قادر است در هر ثانيه ريشه يك گل را تحويل دهد. اين دستگاه فضايي كمتر از 30*30*50 سانتي متر مكعب اشغال مي كند.

تاریخ اظهارنامه: 1390/08/15
تاریخ ثبت: 1391/02/17
مخترع/مخترعان: محسن صابري نجفي
خلاصه اختراع:

در اين پژوهش از سويه موناسكوس پرپورئوس به منظور توليد رنگ خوراكي آرايشي بهداشتي استفاده شد. به اين منظور سويه در محيط كشتYpSs براي فعال شدن به مدت 2 هفته كشت گرديد و در حرارت 25c قرار داده شد. پس از 14 روز سويه هاي رشد يافته به محيط كشت اصلي منتقل گرديد و به مدت 2 هفته جهت توليد رنگ در انكوباتور 25c قرار داده شد. سپس ميزان رنگ توليد شده با استفاده از دستگاه هاي ميلي پور و اواپوريتور استخراج و به كمك اسپكتروفوتومتر در طول موج هاي 400، 460، 500 نانومتر اندازه گيري شد.

تاریخ ثبت: 1403/06/19
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر روشي براي تعيين محتواي يك جزء در نمونه اصلي با تركيب گاز بالاي ماتريس نمونه است. اين يك روش تحليل غير مستقيم است. تئوري اساسي اين است كه يك تعادل تقسيمي بين فاز گاز و فاز متراكم ( فاز مايع و جامد ) تحت شرايط خاصي وجود دارد به طوري كه تركيب فاز گاز ، تركيب فاز متراكم را منعكس مي كند. تجزيه و تحليل نمونه بردار فضاي فوقاني نمونه يك روش استخراج فاز گاز است كه در آن از يك گاز به عنوان حلال براي استخراج اجزاي فرار يك نمونه استفاده مي شود. بنابراين تجزيه و تحليل فضاي فوقاني يك روش ايده ال براي پاكسازي نمونه است. به عنوان يك روش تحليلي ، تجزيه و تحليل نمونه بردار فضاي فوقاني نمونه بسيار مهم است . اول از همه فقط فاز گاز را براي آناليز دريافت ميكند كه ماتريس نمونه با آناليز را تا حد زيادي كاهش مي دهد. به عنوان يك روش پردازش نمونه براي تجزيه و تحليل كروماتوگرافي ، فضاي آزاد بهترين است پس حالت هاي مختلف تحليل فضاي فوقاني را مي توان براي نمونه هاي مختلف با بهينه سازي مولفه هاي عملياتي بهينه كرد. در نهايت با تركيب اين قابليت و روش كروماتوگرافي ، قادر به تجزيه و تحليل بسيار دقيق خواهيم بود

موارد یافت شده: 8